“Кепитъл консултинг” ЕООД е частна компания, базирана в София, столицата на България. Екипът ни е съставен от млади и динамични хора, които имат образование и квалификации по право, счетоводство и финанси. Целта на компанията е да предостави на нашите клиенти комплексно обслужване и да им помогне да разширят бизнеса си в и извън границите на Европейския съюз. За повече от 7 години ние сме се доказали като една от водещите компании в правното, данъчното и финансовото консултиране. Нашият екип има богат опит в регистрирането на нови фирми, регистрациите по ДДС, осигуряването на готови компании и предлагането на широка гама от номинални услуги, както и със счетоводното обслужване. Ние работим особено с чужди инвеститори, защото знаем,  колко важно е да се постави правилно началото на дейността в нова страна.

Създаването на успешна компания изисква познаване на нормативните актове и процедури по отношение на приходите. Ние имаме голям опит в работата с Агенцията по вписванията, Националната агенция за приходите и други ведомства. Ние сме млади, амбициозни професионалисти и ще направим всичко, за да задоволим вашите изисквания. Офисът ни се намира в непосредствена близост до Агенцията по вписванията, много банки и няколко нотариуси. Ние подготвяме всички необходими документи и ще Ви консултираме професионално, бързо и прецизно. Доказателство за това, са дългогодишните ни партньорства с много от нашите клиенти.


Искате ли да работите с нас?


Protecting Your Personal Data

In connection with the implementation and application of the General Data Protection Regulation (Regulation (EU) 2016/679), which harmonizes the rules on personal data protection in the EU Member States, you can familiarize yourself with the policy of "CAPITAL CONSULTING" LTD for the protection of personal data.

Please familiarize yourself with these policies, in order to continue to use our Web site and services.

I agree