• Регистрация на фирма

  Българското ООД (Дружество с ограничена отговорност) е възможно най-добрата
  правна форма за бизнес, особено с неговата безопасност и удобство.

  Научете повече
 • Номинални услуги

  Гарантираме високо ниво на поверителност и конфиденциалност,
  а компанията се управлява лесно, дори и от отдалечени места.

  Научете повече
 • Счетоводство

  Якщо Ви хочете, щоб Ваш бізнес працював швидко, розумно і ефективно,
  хороші бухгалтерські послуги є вирішальним фактором і розумною інвестицією.

  Научете повече

Свържете се с нас СЕГА и вземете оферта

Ще ви отговорим възможно най-скоро.

Какво предлагаме

Вижте какво предлагаме и с какво можем да ви бъдем полезни.

Готови фирми

Предлагаме широка гама готови фирми за различни предприемачества и специфичните нужди на всеки бизнес.

Номинални услуги

Гарантираме високо ниво на поверителност и конфиденциалност, а компанията се управлява лесно, дори и от отдалечени места.

Счетоводство

Ако искате бизнесът Ви да работи бързо, умно и ефективно, добрите счетоводни услуги са от решаващо значение и са една разумна инвестиция.

Други услуги

Вижте какво още можем да ви предложим

Защо да работите с нас?

“Кепитъл консултинг” ЕООД е частна компания, базирана в София, столицата на България. Екипът на фирмата се състои от млади и динамични хора, които имат образование и квалификации по право, счетоводство и финанси. Целта на компанията е да предостави на нашите клиенти комплексно обслужване и да им помогне да разширят бизнеса си в и извън границите на Европейския съюз. За повече от 8 години ние сме се доказали като една от водещите компании в правното, данъчното и финансовото консултиране.

Нашият екип има богат опит в регистрирането на нови фирми, регистрациите по ДДС, осигуряването на готови компании и предлагането на широка гама от номинални услуги, както и със счетоводното обслужване. Ние работим особено с чужди инвеститори, защото знаем, колко важно е да се постави правилно началото на дейността в нова страна.

Научете повече

България е член на Европейския съюз (ЕС), НАТО, Съвета на Европа и Световната търговска организация (СТО). Бизнес климатът в страната е добър. Стабилността на българската валута (лев) се подкрепя от валутния борд. България има най-либералния данъчен режим в Европа. Корпоративният данък върху печалбата е само 10% - най-ниският в ЕС, а данъкът върху дивидентите е само 5%. Личният данък общ доход е 10%, фиксирана ставка.

България има едни от най-конкурентните условия на труд в Централна и Източна Европа. Работната ръка е добре образована, високо квалифицирана и владее чужди езици.

Научете повече

Нашият офис в София

Вижте и нашия офис в София


Protecting Your Personal Data

In connection with the implementation and application of the General Data Protection Regulation (Regulation (EU) 2016/679), which harmonizes the rules on personal data protection in the EU Member States, you can familiarize yourself with the policy of "CAPITAL CONSULTING" LTD for the protection of personal data.

Please familiarize yourself with these policies, in order to continue to use our Web site and services.

I agree